logo

Een echte fotoreportage laten maken?

Als professioneel portretfotograaf laat ik je schitteren in een echte fotoreportage

Een prachtig portret van jezelf, wie wil dat nou niet!

Ik ben het met je eens. Portret klinkt een beetje oudbollig. De meeste mensen denken bij het woord ‘portret’ automatisch aan het traditionele portret. Maar er zijn vele soorten portretten. Denk hierbij aan zogenaamde casual portretten, uit het leven gegrepen portretten, contextuele portretten en glamour portretten.

Welke portretten kan je laten maken?

Voor alle soorten portretten ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je een professionele foto op Facebook, Linked-in of Twitter? Misschien wil je een fotoshoot cadeau geven of alle medewerkers in je bedrijf professioneel fotograferen voor een smoelenboek. Ook kan potretfotografie ingezet worden als websitefotografie. Ik verzorg ook groepsportretten.

Hoe verloopt een portret fotoshoot precies?

Je kan kiezen tussen 2 verschillende mogelijkheden voor deze fotoshoot. Foto's met een egale achtergrond (wit of zwart) of foto's op een (buiten)locatie. Wanneer je kiest voor foto's met een egale achtergrond dan kom ik bij je thuis en neem ik mijn achtergronden mee. Die zet ik dan gewoon op in de woonkamer. Woon je niet zo groot? Geen probleem! Ik tover elke woonkamer om tot een professionele fotostudio. Een fotoshoot op een (buiten)locatie is ook mogelijk. De locatie wordt dan in overleg bepaald. Uiteraard ontvang je vooraf allerlei tips om de fotoshoot ontspannen te laten verlopen. Ook geef ik dan advies over kleding e.d.

Een portretfotoshoot is altijd erg persoonlijk en samen zoeken we naar de juiste setting.

Deze fotoshoot duurt ongeveer 2,5 uur.

Wat kost een portret fotoshoot?

Een portret fotoshoot kost € 269,-.
Dit is inclusief 10 professioneel bewerkte digitale fotobestanden. Deze ontvang je in kleur, zwart wit en in hoge kwaliteit. De foto's kan je zelf uitzoeken in je eigen online gallery. De hele reportage ontvangen? Dat kan als extra optie. Woon je niet in Breda? Geen probleem!
Buiten 15 km van postcode 4834 JB betaal je dan een reiskostenvergoeding.
(15-30 km € 9,- per enkele reis) (30-50 km € 15,- per enkele reis) (>50 - reiskosten op aanvraag)

Extra optie's:

*toeslag extra personen € 59,- per persoon (incl. 5 extra digitale fotobestanden)
*extra digitale fotobestanden € 9,50 per bestand
*de gehele fotoreportage (minimaal 40 digitale fotobestanden) is bij te bestellen voor € 100,-
*Wil je een uitgebreidere portret fotoshoot laten maken? Kies dan voor de Glamour, Fashion & Lifestyle fotoshoot. Deze kost € 299,-

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange