logo

Een echte fotoreportage laten maken?

Als professioneel portretfotograaf laat ik je schitteren in een echte fotoreportage

Ik ben het met je eens. Portret klinkt een beetje oudbollig. De meeste mensen denken bij het woord ‘portret’ automatisch aan het traditionele portret. Maar er zijn vele soorten portretten. Wellicht u dat voor u een andere portretvorm geschikter is? Denk hierbij aan zogenaamde casual portretten, uit het leven gegrepen portretten, contextuele portretten en glamour portretten.

Voor alle soorten portretten ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je een professionele foto op Facebook, Linked-in of Twitter? Misschien wil je een fotoshoot cadeau geven of alle medewerkers in je bedrijf professioneel fotograferen voor een smoelenboek. Ook kan potretfotografie ingezet worden als websitefotografie. Ik verzorg ook groepsportretten.

Je kan kiezen tussen 2 verschillende mogelijkheden voor de fotoshoot. Foto's met een egale achtergrond (wit of zwart) of foto's op een (buiten)locatie. Wanner je kiest voor foto's met een egale achtergrond dan kom ik bij je thuis en neem ik mijn achtergronden mee. Die zet ik dan gewoon op in de woonkamer (of een andere kamer waar veel licht naar binnen valt).
Een fotoshoot op een (buiten)locatie is ook mogelijk. De locatie wordt dan in overleg bepaald.
Het fotograferen van grote groepen is alleen mogelijk op locatie.

Prijzen portretfotografie
Secured By miniOrange