logo

Werkwijze

Wat kan je verwachten bij een professionele fotoshoot? Lees hier meer over hoe ik te werk ga

Ik kan me voorstellen dat je nog meer vragen hebt, of jouw specifieke wens niet kan terug vinden. Neem gerust contact met me op en vertel me je wensen. Ik stuur je dan vrijblijvend een offerte zodat je weet waar je aan toe bent.

Neem contact met mij op

KENNISMAKEN

Wanneer we samen een fotoshoot gaan doen vind ik het fijn eerst even persoonlijk of telefonisch contact met je te hebben. We bespreken waar de fotoshoot plaats gaat vinden en andere dingen waar we rekening mee moeten houden. Wel zo fijn als vooraf alles duidelijk is.

FOTOSESSIE

Heb je de tips gecheckt? Haar in de plooi? Je mooiste kleren aan? Het is tijd voor je fotoshoot. Leuk om elkaar te zien en samen te zorgen dat er krachtige beelden uit mijn camera rollen. Het reserveren van een fotoshoot betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van jouw foto's op mijn website en social media.

Selectie

Je snapt wel dat er tijdens een fotoshoot enorm veel beelden worden geschoten. Ik maak een selectie van de beste foto's en plaats deze in een beveiligde omgeving. Je ontvangt van mij een link en een wachtwoord van je eigen online gallery om mijn voorselectie te kunnen zien. Je kunt nu voor de eerste keer het resultaat zien en het aantal en de gewenste foto's selecteren. Je kunt opmerkingen plaatsen, die ik kan verwerken.

NABEWERKING

Ik ga nu aan de slag met de digitale ontwikkeling van de door jou gekozen foto's. Ik gebruik hiervoor professioneel "gereedschap" zodat je zeker weet dat je foto's straks de beste kwaliteit hebben. Je ontvangt alle bestanden in kleur en zwart-wit.

Levertijd

De levertijd van de bestelde foto's is tussen de één en drie weken. In drukkere periodes kan de levertijd iets oplopen. Ik hou je altijd op de hoogte. Je ontvangt de geselecteerde bestanden op een USB stick.

Factuur

Ongeveer 1 week voordat de fotoshoot plaatsvindt, ontvang je de factuur. Deze dien je uiterlijk 48 uur voor de fotoshoot te voldoen. Je kan de betaling naar mij overmaken of ik kan je een betaalverzoek sturen. Contante betaling is ook mogelijk. Nabestellingen betaal je altijd achteraf.

Secured By miniOrange