logo

Trouwfoto's

De mooiste dag van je leven

Vier samen de liefde!

Als trouwfotograaf ben ik iedere seconde op zoek naar prachtige en unieke momenten die tekenend zijn voor een bruiloft. Dit vind je terug in bijvoorbeeld sfeer, interactie tussen mensen en details. De juiste fotograaf zorgt ervoor dat jullie liefde van de foto’s afspat.

De kracht van 2 fotografen op je bruiloft

Bruiloften fotografeer ik altijd samen met nog een 2e vaste fotograaf. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de dag. Alle leuke, bijzondere en tedere momenten leggen wij op een onvergetelijke manier voor je vast. Uiteindelijk gaat bruidsfotografie over het vertellen van een verhaal. Emotie is het belangrijkste onderdeel van een bruiloft en het kiezen van de juiste manier om dat verhaal te vertellen is van het grootste belang.

Over ons

Wij zijn Petra en Nadine. Een enthousiast fotografenduo uit Brabant. Al meer dan tien jaar bevriend en delen dezelfde passie: fotograferen! Beide hebben we jarenlange ervaring als zelfstandig fotograaf. Een paar jaar geleden hebben we onze krachten gebundeld en sindsdien fotograferen we bruiloften als duo. Vanaf 2020 doen we dit onder de naam 4You Bruidsfotografie.

4You Bruidsfotografie

Klik hier voor alle informatie en de mogelijkheden om jullie bruiloft te laten vastleggen door 4You Bruidsfotografie.

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange