logo

Newborn fotoshoot & Baby fotoshoot 3,6 of 8 maanden

Puur & Mooi

Baby's zijn het meest puur als ze nog maar een paar dagen oud zijn. Je baby’tje is nog helemaal kreukelig en vindt het fijn om nog in een geborgen houding te liggen. Een newborn fotoshoot is een unieke herinnering aan de eerste levensdagen van je kindje. Deze fotoshoot vindt plaats wanneer je kindje 4 tot 10 dagen oud is.

Maak alvast een afspraak in de week dat je bent uitgerekend, dan kan ik daar alvast rekening mee houden in mijn agenda. Na de geboorte neem je zo spoedig mogelijk contact op en plannen we de definitieve afspraak.

Is je baby ouder dan een paar weken? Ook dan volgen de mooiste momenten elkaar op en zorg ik ook voor bijzondere en pure foto’s van je baby. Foto’s waar je baby alleen op staat, foto’s van jou en de baby samen en/of foto’s van het hele gezin.

Een baby voelt zich altijd het beste in zijn of haar eigen omgeving dus voor een newborn- of babyshoot kom ik altijd naar je toe. Ik neem alle tijd en zorg ik ervoor dat je baby het lekker warm en comfortabel heeft. Tussendoor pauzeren en voeden is dus geen probleem. En mocht je baby er echt geen zin in hebben (dit komt maar zelden voor), geen paniek, dan is een nieuwe afspraak zo gemaakt.

Een newborn- of baby fotoshoot duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Prijzen fotoshoot newborn en baby
Secured By miniOrange