logo

Newborn & Baby fotoshoot

Puur & Mooi

Niets is mooier dan een blijvende herinnering van je pasgeboren baby.

Baby's zijn het meest puur als ze nog maar een paar dagen oud zijn. Je baby’tje is nog helemaal kreukelig en vindt het fijn om nog in een geborgen houding te liggen. Een newborn fotoshoot is een unieke herinnering aan de eerste levensdagen van je kindje. Deze fotoshoot vindt plaats wanneer je kindje 4 tot 10 dagen oud is.

Maak alvast een afspraak in de week dat je bent uitgerekend, dan kan ik daar alvast rekening mee houden in mijn agenda. Na de geboorte neem je zo spoedig mogelijk contact op en plannen we de definitieve afspraak.

Is je baby ouder dan een paar weken?

Ook dan volgen de mooiste momenten elkaar op en zorg ik ook voor bijzondere en pure foto’s van je baby. Foto’s waar je baby alleen op staat, foto’s van jou en de baby samen en/of foto’s van het hele gezin.

Hoe verloopt een newborn- of baby fotoshoot?

Een baby voelt zich altijd het beste in zijn of haar eigen omgeving dus voor een newborn- of babyshoot kom ik altijd naar je toe. Ik neem alle tijd en zorg ik ervoor dat je baby het lekker warm en comfortabel heeft. Jouw baby ligt op een comfortabel kusseen en ook neem ik diverse zachte en warme dekens mee. Tussendoor pauzeren en voeden is dus geen probleem. En mocht je baby er echt geen zin in hebben (dit komt maar zelden voor), geen paniek, dan is een nieuwe afspraak zo gemaakt.

Ik neem foto's van je baby met en zonder kleertjes en/of luier. Plassen en dergelijke zijn dan heel normaal, je hoeft daar niet bang voor te zijn of je vervelend over te voelen, dat is voor mij geen probleem.

Een newborn- of baby fotoshoot duurt ongeveer 2,5 uur.

Wat kost een newborn- of baby fotoshoot?

De newborn- of baby fotoshoot kost € 269,-.
Dit is inclusief 10 professioneel bewerkte digitale fotobestanden. Deze ontvang je in kleur, zwart wit en in hoge kwaliteit. De foto's kan je zelf uitzoeken in je eigen online gallery. De hele reportage ontvangen? Dat kan als extra optie. Woon je niet in Breda? Geen probleem!
Buiten 15 km van postcode 4834 JB betaal je dan een reiskostenvergoeding.
(15-30 km € 9,- per enkele reis) (30-50 km € 15,- per enkele reis) (>50 - reiskosten op aanvraag)

Extra optie's:

*extra digitale fotobestanden € 9,50 per bestand
*de gehele fotoreportage (minimaal 40 digitale fotobestanden) is bij te bestellen voor € 100,-

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange