logo

Ik ben Petra

Leuk dat je er bent

Ik ben Petra Janssen en geloof dat je met tijd, creativiteit en liefde voor het vak onderscheid kunt maken tussen een mooi plaatje en een bijzondere foto.

Door de vele reizen die ik over de hele wereld heb mogen maken, is de liefde voor het fotograferen van mensen ontstaan.

Het verhaal in beeld brengen zoals het echt is en waarbij details het verschil maken zowel tijdens de reportage als tijdens de nabewerking.

Er bestaat niets leukers dan aan het eind van de dag glimlachend terugkijken naar alle mooie beelden die ik heb vast mogen leggen. Ieder op zijn eigen manier, of je nu gaat trouwen, zwanger bent, met je familie op de foto wilt, leuke broers en zussen hebt of je kinderen in een bepaalde levensfase wil vereeuwigen.

Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange