logo

Zwangerschapsfotografie Breda

Op zoek naar zwangerschapsfotografie in en rond Breda?

Een zwangerschap is een hele bijzondere tijd van je leven.

Op zoek naar een fotograaf die je zwangerschap vastlegt? Een zwangerschap is een hele bijzondere tijd van je leven. Ik zorg voor een mooie en intieme herinnering voor later. Met een zwangerschapsfotoschoot heb je diverse mogelijkheden. Je kan 'alleen' op de foto maar natuurlijk zijn je partner en eventueel je kinderen ook welkom. Zwangerschapsfotografie is erg persoonlijk en jouw wensen staan daarom ook centraal.

Tip: tegelijk met je zus of een vriendin zwanger? Leg dit bijzondere moment dan samen vast met een fotoshoot.

Wanneer is de beste periode om je zwangere buik te laten vastleggen?

Foto's van je zwangere buik zijn het mooist wanneer je tussen de 32 en 37 weken zwanger bent. Dit is het moment dat je baby nog niet is ingedaald en je je buik op zijn mooist kan showen.

Hoe verloopt verloopt een zwangerschapsfotoshoot precies?

Je kan kiezen tussen 2 verschillende mogelijkheden voor deze fotoshoot. Foto's met een egale achtergrond (wit of zwart) of foto's op een (buiten)locatie. Wanneer je kiest voor foto's met een egale achtergrond dan kom ik bij je thuis en neem ik mijn achtergronden mee. Die zet ik dan gewoon op in de woonkamer. Woon je niet zo groot? Geen probleem! Ik tover elke woonkamer om tot een professionele fotostudio. Een fotoshoot op een (buiten)locatie is ook mogelijk. De locatie wordt dan in overleg bepaald. Uiteraard ontvang je vooraf allerlei tips om de fotoshoot ontspannen te laten verlopen. Ook geef ik dan advies over kleding e.d.

De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur.

Wat kost een zwangerschapsfotoshoot?

De zwangerschapsfotoshoot kost € 269,-.
Dit is inclusief 10 professioneel bewerkte digitale fotobestanden. Deze ontvang je in kleur, zwart wit en in hoge kwaliteit. De foto's kan je zelf uitzoeken in je eigen online gallery. De hele reportage ontvangen? Dat kan als extra optie. Woon je niet in Breda? Geen probleem!
Buiten 15 km van postcode 4834 JB betaal je dan een reiskostenvergoeding.
(15-30 km € 9,- per enkele reis) (30-50 km € 15,- per enkele reis) (>50 - reiskosten op aanvraag)

Extra optie's:

*extra digitale fotobestanden € 9,50 per bestand
*de gehele fotoreportage (minimaal 40 digitale fotobestanden) is bij te bestellen voor € 100,-
*Een zwangerschapsfotoshoot is goed te combineren met een newborn- of babyshoot. Wanneer je deze fotoshoots tegelijk reserveert, ontvang je € 20,- korting op de newborn- of babyshoot.

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange